Air Graffiti

bedrijfsfeest-urban-underground-1

Air Graffiti is is een nieuwe originele toevoeging aan uw evenement, feest of beurs. Meerdere bezoekers kunnen tegelijkertijd digitale kunst creëeren. Op het graffiti scherm vermaken we uw gasten op een originele en creatieve manier.

Aansluiten op uw huisstijl
We kunnen het scherm zodanig aanpassen dat het naadloos aansluit bij uw huisstijl. We kunnen afbeeldingen toevoegen die als basis dienen voor de creatieve uitspattingen van uw bezoekers.

Veel hilariteit met Greenscreen
Met een fotocamera en een greenscreen kunnen we ook foto’s van personen of groepen inbrengen in de graffiti software. Vervolgens kan deze foto “versierd” worden door de graffiti “artiesten” op uw evenement. Dit brengt altijd veel hilariteit met zich mee.

Wel een spuitbus maar geen verf
We werken wel met spuitbussen maar niet met verf. Deze speciale verfbussen communiceren via infrarood met de software. Uw bezoekers hebben wel de ervaring van een spuitbus, mede door het sissende geluid, maar niet de nadelen van de verf en verfnevel. De digitale graffiti is dus overal in te zetten.

Social Sharing
Wij maken gebruik van een tweetal apps waarmee de creaties direct online of email gedeeld kunnen worden. Eventueel kunnen de foto’s ook worden geprint en meegegeven. Naderhand ontvangt u van ons de digitale bestanden.