Greenscreen Fotoshoot

greenscreen11
Vanwege de vele mogelijkheden, is greenscreen fotografie niet meer weg te denken als origineel programmaonderdeel op beurzen, bedrijfsfeesten en andere evenementen. De gasten worden verwelkomd in onze mobiele fotostudio en worden op professionele en plezierige wijze in beeld gebracht. De vakkundige fotograaf, zorgt voor een stralende foto die meteen verwerkt wordt tot een creatief en persoonlijk eindresultaat. De foto’s kunnen worden voorzien van een eigen tekst, setting of logo. Het levert hoe dan ook unieke beelden op en zal zorgen voor een glimlach op menig gezicht. Geen groene kleding aantrekken he? Serieus, niet doen!

Social Sharing
Voor het delen van foto’s maken we gebruik van een tweetal apps. Met PicPicSocial worden foto’s van onze fotograaf met behulp van iPads gedeeld met de bezoekers die ze vervolgens weer via eigen social media kanalen kunnen delen. Met Snappshot worden de foto’s van de fotograaf én bezoekers gedeeld via een gesloten netwerk. De foto’s worden in een tijdlijn op grote schermen getoond. Afhankelijk van het feest, locatie en wensen maken we gebruik van één of beide apps.

Thema’s
Onze deskundige fotograaf heeft standaard een kist met attributen bij zich om het inlevingsvermogen van de bezoekers te vergroten en de camera angst te verminderen. We passen ons aan aan het feest. Of het nu Maffia, Summervibes, Kerst of Ik hou van Holland is. Wij maken er iets moois van.